dimecres, 10 de febrer del 2016

Crea el teu personatge

1. Observa aquest quadre atentament de Gustav Klimt i a partir de tot això crearàs una història.



1.A. Crea un personatge: 
Qui és aquesta dona? Què nom?
      És casada, separada, vídua, soltera? Té fills? És una dona sana?
És la senyora de la casa? Una criada? L'amant?
Què fa? Descansa de la neteja? Espera l'estimat? Pensa?
Quin caràcter creus que té? És feliç, està trista?
...
1. B. Escriu una història amb la protagonista creada.  Mínim 25 línees.
L'ACTIVITAT CONTINUARÀ...



 Na Silvia, era una al·lota jove de 25 anys, una gran treballadora enamorat d'un simple mecanic. Estaia soltera i no tenia fills, i per aixo vivia en una casa del camp que encara era del seu padri. El seu padri tambe li va deixar mes terres i ella ho alquilava per poder viure d'aquells dobes. Li encanta viure a nel camp que pot tenir el seu hortet i els seus animals. Ella apacionada per els cotxos, mena un Mitsubishi Pajero que sempre li du a arreglar a nen Maties, era la dona amb el millor cotxo de la zona i aixo li feia enamorar a molts de homes. Ella tenia molt clar qui li agradava i que volia, pero en Maties tenia perella. 
Un dia na Silvia va dur el seu cotxo a pasar la revisio i en Maties li va contar que un camio va perdre es control i va tirar la pered de ca meva i llevors se va incendiar. La seva dona se va anra a viure temporalment al seu poble ja que tenia casa alla i la seva feina. En Maties s'havia de quedar per encaregarse del desastre, i na Silvia el va convidar que pasi una temporada a ca seva. 
Varen pasar mesos i encare vivia com a convidad, varen pasar mes mesos i ja no dormia com a convidad, sinos com a parella de na Silvia. Despues de haver estat enamorade molts d'anys, na Silvia ho va aconseguir sensa fer mal a ningu. Ja que la dona den Maties el va deixar a ell perque sen va d'haver anar a un altre lloc a fer feina.
Na Silvia tenia una cotxeria en un foravila que li va donar el seu padri. Li va regalar a nen Maties perque pogeus obrir el seu nou tallaer alla i pogues seguir amb les seves feines, tenguent com a secretaria na Silvia.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada